Неймар официално поиска завръщане в Барселона

Неймар официално поиска завръщане в Барселона

Неймар официално поиска завръщане в Барселона. Бразилската супер звезда е дал категорично да се разбере, че не иска да остава повече в Париж. Това се случва само няколко дни, след като почти беше сигурно, че Гризман е сигурно ново попълнение в Барса. Обрата идва много скоро. Медиите в Испания вече потвърдиха, че голмайстора търси нова къща. Това е сигурно и определено засилват спекулациите, които дават голяма надежда за едно завръщане в отбора от Каталуния. Може би след един неуспешен сезон и много често контузии, младата звезда на Бразилия е взела решение, че е допуснал грешка, като преди време реши да се раздели с клуба си. В очакване на потвърждение сме и най-вече какво ще се случи в следващите дни. Ако се стигне до такава сделка, то сумата със сигурност ще е много голяма. Друг е въпроса дали ще има разбирателство между двата отбора. Много скоро всичко ще стане ясно.

Неймар официално поиска завръщане в Барселона. Това може да се окаже определено, че е нова топ новина. Все още разбира се няма официално становище за да се знае какво ще се случи за напред. Едно е ясно, че следващите дни всички ще следят ситуацията от близо много внимателно. Нека все пак да се фокусираме върху това какво да очакваме и ние. Дали след толкова много контузии шефовете на Барса ще сметнат този трансфер за добър за самите тях. Това определено ще даде много отговори. През миналия сезон всички фенове на двата отбора станаха свидетели на голям провал. Никой не успя да спечели турнира на богатите и това ясно дава отражение, че всички инвестиции са били напразни. И много сълзи от рая имаше в крайна сметка и това не помогна. Ситуацията ще бъде много следена от близо. Няма как да има новина, ако няма потвърждение.

За сега можем да кажем, че няма нищо официално. Барселона е клуб, който иска да направи голямо величие и след себе си да остави само добри спомени. Обаче и през този сезон конкуренцията ще е на много високо ниво. Инвестициите, които се влагат от Реал Мадрид не са никак малко. И това само по-себе си дава ясно да се разбере, че ще има голяма битка. Следете и вие на https://evrofutbol24.com/ много полезна информация. Какви новини около любимите ви спорти ще има ще разберете тук.

Използваме бисквитки! 
Използваме т.нар. cookies, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто преживяване. .