Лудогорец победи Ботев Пловдив с 3:0

Лудогорец победи Ботев Пловдив

Лудогорец победи Ботев Пловдив с 3:0 и по-този начин записа много важен и ценен успех, който определено ще даде голямо спокойствие за тях. В крайна сметка с тази победа отбора от Разград вече е на цели 5 точки пред Цска. Освен това има и 11 точки преднина пред Левски. Остават 6 кръга до края на шампионата и това може да се окаже решаваща стъпка за тях самите да постигнат един изключителен и ценен звършек на сезона. Всичко е ясно и това е задължителна титла. На трибуните имаше много фенове, които до самия край подкрепяха отбора си. Точно и те създаваха много добра атмосфера. За доброто настроение успяхме да видим големи индикации за важно и добро начало. Имаше и много слънчеви момичета за колорит. Трябва да отбележим колко важна е тази победа в шампионата.

Лудогорец победи Ботев Пловдив с 3:0 по-пътя си към поредната титла. Не пропускайте и вие да проследите в останалите двубой какво ще се случи. Това е много важен момент и ние очакваме с нетърпение да видим едни нови попълнения през лятото. За всички е ясно, че много от сегашните звезди на орлите ще бъдат разпродадени, защото се представят крайно разочароващо. Следете и вие на
https://evrofutbol24.com/ какво ще случи до края на сезона във всички решаващи битки. Нека да припомним, че ЦСКА е на полуфинал в турнира за купата на България след, като победи Лудогорец в Разград. Сега изцяло битката за титлата става много гореща и съдбоносна. Гледайте и вие колко сериозно ще бъдат всички ясни отговори до самия край.

Лудогорец победи Ботев Пловдив
Използваме бисквитки! 
Използваме т.нар. cookies, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто преживяване. .