Лудогорец отпадна от Ференцварош в ШЛ

Лудогорец отпадна от Ференцварош в ШЛ

Лудогорец отпадна от Ференцварош в ШЛ. Това се случва още в първи квалификационен кръг и по-лошото в случая е, че формата на отбора не е добра. За съжаление отново нашия шампион загуби от Унгарци на старта на супер турнира на богатите, където се раздават много пари. Именно обаче една лоша подготовка може би и не бързото стиковане на играчи дава поводи за лошите резултати. Всички очакваха една добра и бърза победа, която все пак даваше шансове да се случат нещата. Ние от наша страна искахме да видим нещо положително, което ще даде един добър тласък на отбора. За пореден път виждаме една нова жажда за победи и амбиции, които в крайна сметка няма да са толкова основателни щом става въпрос за клубни победи. Много пари се инвестират в отбора и по-всичко изглежда, че това не е достатъчно да се направи една истинска голяма победа. Имаше сълзи от рая отново.

Лудогорец отпадна от Ференцварош в ШЛ. Отново едно голямо разочарование, което сякаш дава заявка за нещо голямо. Явно трябва да има нови промени, които ще покажат всички, че това не може така. Именно една голяма амбиция ще даде супер мотивация за да се случат нещата. За всеки един от нас това е много силно да се направи голямата роля с времето. Един човек е разумен и търси добрите си години със своето време. Отново се насочваме там, където именно отбора има нужда от промяна. Точно за това ще анализираме и следващите битки, които са доста важни. На преден план излиза една нова мотивация. Дали ще успее бързо да се съвземе от този голям шок. Това ранно отпададе не е никак добре за всички. Точно за това ще следим и ние за положението. Вижте и вие bet365 регистрация на живо какво ще се случи. Имате и вие шанс да спечелите.

Лудогорец очакваме да направи нещо голямо. В следващите дни явно и бързо трябва да се реши какво ще се случи. Именно сега това е момента, който всички ще искаме да видим с доброто лице. Може да се каже колко силно една мотивация ще даде своя преден план. Не пропускайте и вие този супер момент. Следете редовно всичко ново и важно.

Използваме бисквитки! 
Използваме т.нар. cookies, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто преживяване. .