Лудогорец е шампион за 8-ми пореден път на България

Лудогорец е шампион за 8-ми пореден път на България

Лудогорец е шампион за 8-ми пореден път на България. Това се случи след голяма битка и драма до самия край. Трябва да отбележим, че преди този последен кръг нищо не беше ясно. Определено страстите бяха нажежени до краен предел. Това обаче не попречи по никакъв начин да стане всичко толкова категорично. Именно победата с с 4:1 над Черно Море дава голяма заявка за нещо голямо. В тази среща видяхме много силно представяне и желание. Така отбора от Разград се поздравява категорично с една много важна победа, която носи осма поредна титла. Именно обаче представянето на ЦСКА даде силен мотив първенството да бъде толкова интересно. Имаше сълзи от рая за много фенове и въпреки това те си подкрепят своя отбор. Именно обаче едно силно желание и страст даде ясна заявка, че ще видим големи обрати много скоро. Освен това ЦСКА спечели срещу Ботев Пловдив с 1:0 но това не бе достатъчно.

Лудогорец е шампион за 8-ми пореден път на България. Този сезон видяхме и ние много големи обрати и спадове във формата и играта на шампионите. Те сякаш страдаха доста, но въпреки всичко имаха доста голяма преднина, която им помогна в точния момент да спечелят своето. Един вътрешен човек и нападател даде всичко от себе си. Той не се колеба да нанесе решителен удар и предизвика сериозна голяма драма до самия край. Толкова силна борба и важна драма не е имало скоро за титлата. Ние искаме да покажем как това се отразява положително на всички играчи. Определено сега в тази лятна пауза ще видим много промени при всички отбори. Има заявка, че Лудогорец ще играе много по-смело и силно в следващите си битки. Ще следим от близо всичко това.

Лудогорец е доминант в българския футбол за поредна година. Те постигнаха нещо много значимо и важно. Имат този ресурс и финанси да се поздравят с добро представяне. Сега повече от всякога е нужна малка ревизия за да се случат нещата както трябва. Гледаме и ние колко много слънчеви момичета има по трибуните и това дава сериозен плюс да очакваме повече емоции. Категорично можем да заявим, че за поредна година видяхме една силна страна, която дава надежди за напред. Отбора, който е толкова добър прави поредна крачка към историята. Има време и за напред очакваме да видим силата, която ще промени рязко съдбата и тенденцията за нещо голямо. Следете и вие какво ще се случи за напред. Една силна идея ще даде ясен признак да видим дали може да поднесе поредна нова изненада този силен емоционален момент, който всеки иска.

Може и вие да следите и гледате още информация за всички спортни събития на сайта на еврофутбол 24 всеки ден. Ще следим много добре какво ще се случи в следващите седмици. Как върви подготовката на Лудогорец и дали ще успеят да се преборят с това да имат своя звезден миг. Определено на карта е заложено много. Всички фенове искат един по силен амбициозен отбор, който да бъде добра смазана машина и бележи голям прогрес. Не пропускайте и вие всички супер емоционални моменти и мигове.

Използваме бисквитки! 
Използваме т.нар. cookies, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто преживяване. .