Иранските преговори продължават – Как ще се отрази това цената на суровия Петрол

Иранските преговори продължават - Как ще се отрази това цената

Иранските преговори продължават – Как ще се отрази това цената на суровия Петрол. Цените на суровия петрол се понижиха във вторник, но останаха близо до едноседмични върхове, докато търговците търсят нова информация за потенциала на допълнителен ирански суров петрол да удари глобалния пазар. Към 6:30 ч. Сутринта ET, американският петрол поевтиня с 0,4% до 65,77 долара за барел, докато Brent спадна с 0,4% до 68,12 долара. Договорите са се събрали около 6% през последните няколко дни, най-големият двудневен скок от началото на март. Тази седмица във Виена ще продължат разговорите между Иран и световните сили за разрешаване на нерешени въпроси по възобновяването на ядреното споразумение за Иран през 2015 г., което може да проправи пътя за премахване на американските санкции срещу иранските сурови потоци.

Иранските преговори продължават – Как ще се отрази това цената на суровия Петрол. Цените на петрола паднаха с почти 3% миналата седмица, тъй като търговците очакваха връщане на иранския петрол на международните пазари на суров петрол, но все още остават пропуски в преговорите, което успокоява опасенията от бързото нарастване на производството на страната от Персийския залив. Оптимизмът добавя нарастването на мобилността в САЩ, най-големият потребител на петрол в света, като случаите на нови коронавируси са нараснали само с 0,5% през последната седмица, което е най-бавното нарастване от март 2020 г. Това идва точно преди предстоящия Мемориал Дневна почивка, традиционно отбелязваща началото на летния сезон на шофиране в страната. Инвеститорите сега очакват американските данни за доставките на суров петрол от Американския петролен институт, които трябва да бъдат представени по-късно през деня.

За повече новини може и вие да следите редовно нашите рубрики какво ще се случи. Важно е да се знае как толкова бързо нараства световната икономика отново. Точно за това и самата тема се следи и гледа от много хора. Следете и вие редовно всичко на сайта https://evrofutbol24.com/ за да сте информирани. Може и тук на този линк https://posledni24.com/category/finansi-i-pari/ има много новини от тази категория също.

Използваме бисквитки! 
Използваме т.нар. cookies, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто преживяване. .