Борусия Дортмунд не стана шампион

Борусия Дортмунд не стана шампион

Борусия Дортмунд не стана шампион на Германия. Те изпуснаха много голям шанс. Определено след толкова силен сезон нещо сякаш при тях се пречупи до краен предел. Това няма как да не се отрази психически на доста от играчите. През цялото време имаха много големи шансове за титла. Дори водеха с цели 9 точки. Тогава всички анализатори даваха голямо предимство и се очакваше да видим пореден силен сезон, който ще се направи една голяма крачка за титла. Обаче противно на всички очаквания се случи немислимото. Никой не можа да направи това, което трябваше да се случи. Една драма даде повод за много сълзи от рая в края на сезона. Момчетата загубиха сякаш игрови ритъм и това им попречи да се случат нещата. Определено треньора на Борусия направи голяма грешка, като не даде почивка в някой маловажни срещи. Точно за това сякаш те натрупаха повече умора.

Борусия Дортмунд не стана шампион в много удобрен момент за тях. Това ще даде голяма мотивация може би за самите тях следващата година да се случат по-добре нещата. Няма да е никак лесно това. Знае се, че доста трудно всичко това се забравя и няма да се постигне едно голямо събитие по такъв начин. Историята винаги показва, че след такива шансове ако не се възползва правилно един отбор, след това нещата не са толкова добре за самите тях. Ще следим и ние през следващата година какво ще се случи за да се подобрят нещата. Ние от сайта на еврофутбол 24 ще следим всичко ново и важно. Няма да е толкова лесно да се види как ще преключи и догодина. Ситуацията за пореден път мина в друго измерение.

Борусия Дортмунд не стана шампион и определено може да се счита за едно разочарование. Всички се чудят как е възможно това. Борбата ще е през следващата кампания да се получи нещо ново. Няма да е толкова лесно да се справят с това, което си причиниха самите те през този сезон. Каквито и трансфери да се направят не се очаква нещо голямо в крайна сметка. Все пак ще има много важна и голяма история, която ще провокира това, което да се случи. Да се отсеят всякакви грешки и това ще даде ясен приме с времето какво да не се случва. Очаквайте и вие в развитие важните неща за напред. Младите състезатели ще се борят и искат все повече да постигнат големи очаквания. Няма да е толкова лесно. И дори слънчеви момичета да ги подкрепят всеки мач.

Борусия Дортмунд не стана шампион и показа на всички, че не са готови. Това е важно да се знае. Именно сякаш много си повярваха младите играчи и това им попречи да се случат нещата. На преден план има много важни стъпки, които да се преодолеят. Трябва да се направи голям и правилен анализ. Продължаваме и ние да следим какво ново ще се случи. Истинската битка ще продължи с пълна сила и пара. Няма как едни нови футболисти да преклонят глава толкова лесно. Те си имат план и стратегия, която ще следват до самия край. Всичко това ще им даде нова мотивация за следващата година.

Борусия Дортмунд не стана шампион
Използваме бисквитки! 
Използваме т.нар. cookies, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто преживяване. .